Z dolgoročnim sodelovanjem partnerjem zagotavljamo zanesljive in kakovostne storitve obdelave kovin v našem sodobnem strojnem parku. Obdelujemo različne materiale v različnih dimenzijah. Glede na želje kupcev smo prilagodljivi tako v velikosti proizvodnih serij, kot tudi v času izdelave. Za učinkovito vodenje kakovosti vzdržujemo in stalno izboljšujemo certificiran sistem vodenja kakovosti skladen s standardom ISO 9001.

CNC REZKANJE

Smo podjetje z večletno tradicijo na področju CNC rezkanja. Nudimo usluge 4-osne obdelave CNC rezkanja in vrtanja. CNC rezkanje izvajamo z visoko kvalitetnimi stroji. Obdelujemo dele do velikosti 3000x800x760 [mm] mase 1800 kg.

Z CNC rezkanjem obdelujemo vse vrste materialov:

  • jeklo,
  • aluminij,
  • nerjaveče jeklo (INOX),
  • broni,
  • medenina,
  • termoplasti (PE, PP, PA, POM, PEEK, PTFE in drugi tehnični polimeri).

CNC STRUŽENJE

S strokovnim pristopom nudimo storitve CNC struženja na najsodobnejših stružnih obdelovalnih strojih v večjih in manjših serijah ter individualnih kosov. Izkušnje imamo z obdelavo večine materialov, ki se uporabljajo v kovinski industriji. Zadovoljstvo kupcev omogočamo z visoko kvaliteto izdelkov. Obdelujemo najrazličnejše kose: sornike, puše, prirobnice, čepe do zelo zahtevnih osi, gredi z različnimi utori in posebnimi navoji. Izdelke na CNC stružnicah lahko izdelamo do velikosti ø205×580 [mm].

OKROGLILNSKO BRUŠENJE

Storitev brušenja izvajamo z več brusilnimi stroji, kar nam omogoča, da v najkrajšem možnem času ugodimo vaši sleherni želji. Izvajamo storitve zunanjega in notranjega okroglinskega brušenja. Zunanje brušenje izvajamo do dimenzij ø360×1100 [mm], notranje pa do ø400×300 [mm]. Specializirani smo za brušenje gredi, osi, valjev, puš in batnic. Lahko vam ponudimo tudi kombinacijo brušenja in nitriranja, s katero dosežemo dobre drsne lastnosti ter odpornost materiala proti obrabi.

BRUŠENJE ZOBNIKOV

Brušenje zobnikov je postopek končnega brušenja zob zobnikov in je ključni korak pri izdelavi visoko natančnega zobnika. Zobniki z natančno brušenimi zobmi delujejo bolj mirno in se enakomerneje obrabljajo kot zobniki z odrezanimi zobmi.

Naše podjetje ima več desetletne izkušnje s proizvodnjo zobnikov in nenehno vlagamo v najnovejšo tehnologijo brušenja zobnikov. Ta kombinacija zagotavlja, da izdelamo visoko natančne in visokokakovostne zobnike po meri, ki ustrezajo strogim specifikacijam kupcev in tolerancam. Izvajamo storitev brušenja zunanje ravno in poševno ozobljenih cilindričnih zobnikov. Brušenje zobnikov izvajamo do dimenzij ø360×350 modula od 0.5 do 10.

BRUŠENJE ZAVOJNIC

Polžna gonila sestavljata polž in polžnik. Spadajo v skupino ozobljenih prenosnikov za prenos gibanja med mimobežnima osema gredi. S polžnimi gonili lahko dosežemo velika prestavna razmerja.

Brušenje zavojnic izvajamo do dimenzij ø315×1000 [mm], modula od 0.5 do 20 ter vzpona ±40°.