Redno vzdrževanje in servisiranje je bistvenega pomena za dolgo življenjsko dobo in zanesljivost delovanja strojev in opreme. Naše podjetje je idealen partner, saj smo si z dolgoletnimi izkušnjami pridobili veščine, ki nam pripomorejo pri kvalitetnem servisiranju in vzdrževanju različnih strojev, naprav, reduktorjev in gonil. Odlikujejo nas kakovostno opravljeno delo, hitra odzivnost in upoštevanje dogovorjenih rokov.

SERVIS STROJEV IN NAPRAV

V našem podjetju servisiramo različne stroje in naprave, opravljamo demontažo in tudi predelavo le teh. Visoko usposobljen kader je zagotovilo za brezhibno opravljene storitve. Naši mojstri z rednimi izobraževanji in z vsakodnevnim reševanjem različnih strokovnih izzivov pridobivajo neprecenljive izkušnje, ki jih lahko spretno uporabijo v najrazličnejših situacijah pri popravilih ter vzdrževanju strojev in naprav. Ponujamo vam najvišjo kakovost opravljenih storitev v najkrajšem odzivnem času.

SERVIS PROCESNE OPREME

Naše podjetje opravlja servis in vzdrževanje procesne opreme za farmacevtsko, kemično in živilsko industrijo. Servis opravljamo za opremo, ki jo zastopa naše podjetje, kakor tudi za opremo drugih blagovnih znamk. Izvajamo tudi obnovo, predelavo in rekonstrukcijo posameznih komponent. Pri izvajanju storitev smo dosledni in zagotavljamo najvišjo možno kakovost storitve z najkrajšim odzivnim časom.

SERVIS REDUKTORJEV IN GONIL

Dolgoletne izkušnje na področju konstruiranja, izdelave, sestave in montaže reduktorjev in gonil nam omogočajo uspešno servisiranje vseh vrst in tipov gonil in zobniških prenosnikov, ne glede na proizvajalca. Gonila strokovno demontiramo, popravimo ali jim zamenjamo izrabljene dele, ter jih ponovno sestavimo. Imamo lastne razvojne in proizvodne kapacitete ter poglobljeno znanje s področja pogonske tehnike.

Storitve:

  • zamenjava ležajev,
  • popravila ohišij reduktorjev,
  • izdelava zobniških parov,
  • izdelava distančnikov, gredi in polževih dvojic,
  • modifikacija gonil.

PREDELAVA OZ. NADGRADNJA STROJEV

Vsaka veja industrije ima svoje potrebe po optimalnih rešitvah sistema industrijske avtomatizacije. Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje na področju razvoja, načrtovanja, konstruiranja in izdelave različnih strojev in naprav. Nudimo predelavo oz. nadgradnjo vseh vrst strojnih elementov, strojev in naprav, kjer uporabljamo visokotehnološke komponente in najnovejše tehnologije. Naša prednost je upoštevanje specifičnih potreb in želja naročnika. Z lastnim razvojem, konstrukcijo in izdelavo svojim kupcev zagotavljamo celovito storitev in strokovno podporo.